Način pripreme
Staviti 1200 ml mleka u šerpu da provri. Dodati šećer u mleko pre nego provri.
Puding pomešati sa 200 ml mleka i kad provri mleko dodati razmućen puding i izmešati. Skloniti puding sa ringle, ubaciti izlomljenu belu čokoladu u puding i izmešsti da se rastopi.
Ostaviti puding da se prohladi, pa iseckati maslac na male kockice i mikserom izmutiti. Umutiti slatku pavlaku i pomešati sa ostatkom fila.
Umakati plazma keks u sok od ananasa iz konzerve i ređati na poslužavnik. Premazati filom, pa staviti kockice ananasa, pa opet keks i tako dok ima fila.
Umutiti slatku pavlaku i 2/3 staviti sa strane, a 1/3 umutiti sa sokom od kupine. Premazati 2/3 voćne torte sa slatkom pavlakom pa to podeliti na dva dela i na jedan deo ostaviti samo slatku pavlaku, na drugi deo kockice ananasa. Na treći deo torte trikolore nanesite slatku pavlaku sa skokom od kupine. Ostaviti da se stvrdne u frižideru.