Način pripreme
Stavite vodu, šećer i med u malu šerpu i ostavite da se krčka na umerneoj vatri dok se šećer ne rastopi. Skinite sa vatre i ostavite sa strane.
Ostavite med da se potpuno ohladi 1 sat.
U posudi umutite maskarpone i šećer dok ne postanu glatki i mekani.
U drugoj posudi umutite pavlaku i vanilu na gust sneg.
Pomešajte maskarpone i pavlaku, dobro promešajte. Sipajte sirup u plitak tanjir da možete da potopite piškote (broj zavisi od pleha koji koristite) i posle pleh koji ste odabrali pokrijte piškotama dno, odozgo namažite krem od maskarponea i pavlake, nakon toga pospite komadima 3 kivija i opet prelivene piškote, krem i ukrasite sa preostala 3 kivija i mandarinama (ako želite drugo voće, može naravno... Ja sam trenutno imala ovo).
Ostavite jednostavnu voćnu tortu da se stegne nekoliko sati u frižideru - bar 5.
Nakon toga možete servirati svežu voćnu tortu.