Humus sa majonezom

14/03/2019
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj5744
"Probajte naše leblebije sa majonezom, to su najukusnije lelebije koje postoje "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano61
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo leblebije i natopimo ih u vodi da odstoje celu noć. Nakon toga ih skuvamo i sameljemo u pire.

Stavljamo ih u odgovarajuću posudu i začinjavamo mlevenim belim lukom, solju i biberom.

Lagano dodajemo i ulje i sok od limuna i dobro mešamo. Na kraju dodajemo majonez i opet promešamo.

Ukrašavamo sa maslinama i listovima peršuna.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar