Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Priprema Domaći Majonez
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se Priprema Domaći Majonez

Kako se Priprema Domaći Majonez

Otkrij 12 ideja iz naših kolekcija za: Kako se Priprema Domaći Majonez
Kako napraviti domaći majonezKako napraviti domaći majonezNajkorisniji savet kako biste napravili ukusan domaći majonez je da ga dobro umutite, a danas to znatno olakšavaju i blenderi i razne mašine za pasiranje...
Domaći majonez sa senfomDomaći majonez sa senfom
Počinjemo na niskoj temperaturi, ne vadimo mikser, mutimo oko 10 sekundi dok ne dobijemo domaći majonez....
Domaći majonez od sojeDomaći majonez od soje
U majonez od soje može da se doda i miso pasta, ali treba da se pazi, jer je slana i u tom slučaju treba da se izbaci soja sos ili da se stavi balansirana...
Domaći majonez sa šafranomDomaći majonez sa šafranom
Prethodno rastvorite šafran u malo svežeg mleka. Ako je u vlaknima potrebno je da odstoji u mleku oko 20 minuta. Moj recept je sa šafranom iz sopstvene...
Domaći majonezDomaći majonez
Veoma je jednostavan i mnogo ukusniji ovaj domaći majonez od onih iz prodavnice....
Domaći majonez od kuvanih jajaDomaći majonez od kuvanih jaja
1
Pomoću pasatora svi sastojci se pasiraju do glakte konzistencije. Domaći majonez do kuvanih jaja se čuva u frižideru nekoliko dana....
Domaći majonez sa belim lukomDomaći majonez sa belim lukom
Naravno, majonez možete kupiti u prodavnici - brzo, jeftino i bez problema. Ali kako se domaći majonez može porediti sa kupljenim u prodavnici?...
Domaći majonez sa crnim lukomDomaći majonez sa crnim lukom
Vaš domaći majonez sa lukom je spreman za uživanje!...
Domaći majonez za 30 sekundiDomaći majonez za 30 sekundi
U slučaju da volite da majonez ima interesantniji ukus, možete dodati i druge začine. P.S....
MajonezMajonez
Pravi, domaći majonez je najbolje da se konzumira do 3 dana od pravljenja. 100 g majoneza ima oko 480 kalorija/2008 kJ....
Brzi domaći majonezBrzi domaći majonez
U duboku i užu posudu odvojite žumanca i mikserom ih umutite zajedno sa senfom, šećerom i solju. Pažljivo i u tankom mlazu sipajte ulje i nastavite...
Domaći majonez GarantDomaći majonez Garant
Umute se stavljajući nožić štapnog miksera na dno, uključi se i postepeno se podiže. Tako napravljen majonez će se zgusnuti....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: