Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Priprema Domaći Majonez
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se Priprema Domaći Majonez

Kako se Priprema Domaći Majonez

Otkrij 12 ideja iz naših kolekcija za: Kako se Priprema Domaći Majonez
Kako napraviti domaći majonezKako napraviti domaći majonezKao i kod raznih drugih namirnica, tako je i sa majonezom, najbolji i najukusniji je domaći....
Domaći majonez sa senfomDomaći majonez sa senfom
Počinjemo na niskoj temperaturi, ne vadimo mikser, mutimo oko 10 sekundi dok ne dobijemo domaći majonez....
Domaći majonez od sojeDomaći majonez od soje
Majonez je gotov, spremanje mu se ne razlikuje od spremanja običnog majoneza. Razlika je samo u sojinim sastojicma koji mu daju azijski ukus....
Domaći majonez sa šafranomDomaći majonez sa šafranom
Prethodno rastvorite šafran u malo svežeg mleka. Ako je u vlaknima potrebno je da odstoji u mleku oko 20 minuta. Moj recept je sa šafranom iz sopstvene...
Domaći majonezDomaći majonez
Veoma je jednostavan i mnogo ukusniji ovaj domaći majonez od onih iz prodavnice....
Domaći majonez sa crnim lukomDomaći majonez sa crnim lukom
Vaš domaći majonez sa lukom je spreman za uživanje!...
Domaći majonez sa belim lukomDomaći majonez sa belim lukom
Naravno, majonez možete kupiti u prodavnici - brzo, jeftino i bez problema. Ali kako se domaći majonez može porediti sa kupljenim u prodavnici?...
Domaći majonez za 30 sekundiDomaći majonez za 30 sekundi
Nađite usku i viskoku posudu u kojoй ćete napraviti majonez. Stavite ulje i jaja unutra, nakon čega dodajete začine....
MajonezMajonez
Pravljenje kuvanog sosa od majoneza je takođe zanimljiva ideja za domaćice....
Moj domaći majonezMoj domaći majonez
Po želji nakon što se napravio majonez možete da dodate jednu kašiku senfa....
Domaći majonez GarantDomaći majonez Garant
Umute se stavljajući nožić štapnog miksera na dno, uključi se i postepeno se podiže. Tako napravljen majonez će se zgusnuti....
Brzi domaći majonezBrzi domaći majonez
U duboku i užu posudu odvojite žumanca i mikserom ih umutite zajedno sa senfom, šećerom i solju. Pažljivo i u tankom mlazu sipajte ulje i nastavite...

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: