Ukusni prženi topljeni sir sa susamom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
97
644
19/03/2019
"Znojava hladna flaša vina traži ukusan pržen topljeni sir sa susamom za ozbiljnu vezu "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano79
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutimo jaja sa prstohvatom soli. Sečemo topljeni sir na krugove. Nakvasimo hladnom vodom.

Namrvljeni kukuruzni kornfleks pomešamo sa susamom. Krufove topljenog sira uvaljamo dobro u brašno.

Topimo u umućena jaja i nakon toga uvalajmo u pomešan kronfleks sa susamom. Pohovani sir ispržimo u ulju sa obe strane ravnomerno.

Pazimo da ne pregori. Vadimo na roštilj da se ocede od suvišne masnoće. Serviramo sa sosom po ukusu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar