bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Pohovani Sir»Ukusni prženi topljeni sir sa susamom

Ukusni prženi topljeni sir sa susamom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
13k
2k
1k
Ukusni prženi topljeni sir sa susamom
Fotografije: Iliana Dimova
19/03/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije1
"Znojava hladna flaša vina traži ukusan pržen topljeni sir sa susamom za ozbiljnu vezu"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutimo jaja sa prstohvatom soli. Sečemo topljeni sir na krugove. Nakvasimo hladnom vodom.

Namrvljeni kukuruzni kornfleks pomešamo sa susamom. Krufove topljenog sira uvaljamo dobro u brašno.

Topimo u umućena jaja i nakon toga uvalajmo u pomešan kronfleks sa susamom. Pohovani sir ispržimo u ulju sa obe strane ravnomerno.

Pazimo da ne pregori. Vadimo na roštilj da se ocede od suvišne masnoće. Serviramo sa sosom po ukusu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: