Španska ruska salata (Ensaladilla Rusa)

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
591
03/04/2019
"Eto to se zove multi-kulturni ukus - ruska salata, ali na španski način "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano135
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • krompir - 5 - 6 komada
  • šaragrepa - 1 - 2 komada
  • jaja - 3 - 4 komada
  • tunjevinaa - 2 male konzerve
  • masline - 1 konzerva sa inćunima
  • majonez - 1 1/2 tegla
  • pečene paprike - 1 tegla, marinirane (male)
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operite i skuvajte krompir, šargarepe, jaja i nakon što se ohlade isecite ih na sitne kocke. Stavite ih u veliku posudu. Ocedite tunjevinuu od masnoće i stavite i nju.

Isecite masline na polovine, paprike na sitno (izdvojte malo za posle) i promešajte sve dobro. Stavite so i ponovo promešajte.

Dodajte majonez i stavite u frižider na sat i ako ima potrebe nakon toga stavite još malo. Gotovu salatu ukrasite izdvojenim paprikama i servirajte.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar