Način pripreme
Kora
Umutiti 6 jaja sa 9 kašika šećera.
6 kašika brašna i 3 kašike mlevenih oraha izmešati, pa dodati u umućena jaja.
Lagano izmešati, sipati u pleh obložen papirom za pečenje i peći. Ovako peći tri kore na 180 stepeni oko 20 minuta.
Fil
Staviti mleko da se kuva, malo odvojiti da se umuti puding i vanilin šećer. Kada mleko provri, dodati razmućen puding i kuvati dok se ne zgusne uz stalno mešanje.
Kada se skuva presuti u plastičnu posudu, pokriti streč folijom i ostaviti da se ohladi. Posebno umutiti margarin sa 250 g šećera u prahu.
Ohlađen fil izmiksirati, pa postepeno dodavati umućen margarin. Sve sjediniti i odvojiti malo fila da se torta premaže, zatim dodati 100 g seckanih oraha, 100 g suvog grožđa i 150 g žele bombona.
Na tacnu staviti prvu koru, namazati fil, pa drugu koru, fil, treću koru. Kada se sve poređa tortu premazati samo filom koji je odvojen.