Pileća krilca sa bulgurom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
03/04/2019
"Ukusna i zdrava kombinacija "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano75
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileća krilca - 600 g
  • bulgur - 250 g
  • paradajz sok - 250 g
  • so - 1 kašičica
  • maslac - 75 g
  • čubar - 1/2 kašičice
* merne jedinice

Način pripreme

Krilca se ispeku (najukusnija budu na roštilju).

Bulgur se skuva sa solju, nakon čega se dodaje maslac i meša se. Dodaje se pardajz sos sa čubrom.

Kuva se dok se ne dobije gusta smesa!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar