Prolećni zeleniš u paradajz sosu sa amarantom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Prolećni zeleniš u paradajz sosu sa amarantom
Fotografije: Potrebitel#184319
03/04/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Skuvaj45 min.
Ukupno75 min.
Porcije8
"Oplemenite omiljeno prolećno babino jelo sa malo amaranta i uživajte u jednom neverovatno ukusnom rezultatu"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite i operite zeleniš. Zapržite mladi luk u ulju.

Nakon zprške dodajte spanać, zelje i koprivu (isečene).

Ako paradajz nije ljušten, očistite od ljuski, izgnječite ili sameljite u blenderu i dodajte, da uvri.

Nakon toga dolijte 2 litra vode. Operite amarant i stavite da vri u zeleni miks.

Začinite začinima i kada se amarant skuva, supa je spremna za konzumaciju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: