Prolećni zeleniš u paradajz sosu sa amarantom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74073
03/04/2019
"Oplemenite omiljeno prolećno babino jelo sa malo amaranta i uživajte u jednom neverovatno ukusnom rezultatu "
Priprema30 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno75 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano47
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite i operite zeleniš. Zapržite mladi luk u ulju.

Nakon zprške dodajte spanać, zelje i koprivu (isečene).

Ako paradajz nije ljušten, očistite od ljuski, izgnječite ili sameljite u blenderu i dodajte, da uvri.

Nakon toga dolijte 2 litra vode. Operite amarant i stavite da vri u zeleni miks.

Začinite začinima i kada se amarant skuva, supa je spremna za konzumaciju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar