Pileći ražnjić sa povrćem

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
310
05/04/2019
"Ne može da vam se ne sviđa - mekano pileće meso sa aromatičnim povrćem na roštilju - idealni letnji ručak ili večera "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano162
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • za šest porcija
  • pileći bataci - 2 kg
  • paprike - 3 komada
  • luk - 2 glavice
  • aleva paprika - 2 kašike
  • biber - 1 kašičica
  • kari - 1 kašičica
  • ulje - 3 kašike
  • so - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Uklonite kosti od sirovog mesa, isecite ga na tanke kockice, pa začnite.

Isecite i povrće i počnite da ređate (meso, papriku, luk), dok sve ne nanižete na ražnjić.

Pecite na jakoj vatri na roštilju oko 20 minuta.

Garnirajte sa krompirom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar