Miš maš sa suvim mesom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
08/04/2019
"Nismo baš zakleti fanovi miš maša, ali ne odbijamo ništa, što je serviramo sa suvim mesom "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano63
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • jaja - 5 komada
  • feta sir - 200 g
  • kobasica - 100 g, domaća, sušena
  • ljuta aleva paprika
  • ulje - 4 supene kašike
  • suvo meso - domaće, za ukras
  • đuveč - 1 tegla, sterilizovan za miš maš /dinstani luk, crvena i zelena paprika i paradajz/
* merne jedinice

Način pripreme

Sastojci u ovom receptu su moji, domaće pripremljeni.

U tiganju sa masti stavljamo sitno iseckanu kobasicu, propržimo malo i odvajamo na tanjir. U začinjenu masnoću sipamo gotov sastojak za miš maš. Dinstamo dok tečnost od paradajza ne ispari.

Posolimo malo /ipak su kobasica, sir i suvo meso dovoljno slani/ i dodajemo krupnije izmrvljenu ljutu crvenu papriku.

U posudi umutimo jaja i u njih dodajemo krupnije izrendan sir.

Zapržimo jelo, ukrašavamo kriškama domaćeg suvog mesa i drugom sastojcima po želji. Uz ovo ukusno jelo dodajemo toplu pogaču. Prste da poližete!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar