Šarena gozba od zečetine sa pirinčem i povrćem

12/04/2019
"Prava radost za oči koja će zadovoljiti i naš stomak "
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano53
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite zečetinu da se kuva, nakon toga odvojite od kostiju i sitno iseckajte.

Luk, šargarepu i paprike isecite na kockice, operite pirinač. U pleh sipajte ulje i povrće, ostavite da se malo prže u rerni.

Dodajte i pirinač, vratite u rernu dok ne postane providan, sipajte 3 šolje vode, začinite začinima i sipajte isečeno meso.

Pecite u rerni dok voda ne ispari i dok se ne zapeče.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar