Način pripreme
Ostavite maslac na sobnoj temperaturi i sačekajte da omekša. Nemojte rastapati u mikrotalasnoj! U veliku posudu stavite žumanca i šećer. Dodajte mekani maslac i lepo promešajte dok ne dobijete homogen krem od maslaca.
Stavite preostale sastojke za kolač i zamesite meko testo. Razvucite testo na okrugli list debljine 0.5 cm. Isecite krugove uz pomoć kalupa.
Obložite pleh za pečenje papriom i poređajte keks na rastojanju jedan od drugog. Ugrejte rernu na 180 stepeni i pecite 10 minuta ili dok ne bude gotovo. Keks treba da ostane beo, ne broan.
Izvadite i ostavite da se ohladi. Podelijte ih u parove i svaki namažite dulce de leche-om. Zatvorite drugim keksićem. Uvaljajte ivice u kokosovo brašno i pospite šećerom u prahu. Budu jedinstveni slepljeni keksići, odgovarajući za goste.