Način pripreme
Isecite pileće grudi na žulijene. Posolite h i pobiberite.
Umutite jaja u činiji. U drge dve posude stavite brašno i mrve za valjanje.
Pileće filee prvo stavite u brašno, zatim u umućen jaja, a onda u mrve hleba. Pohujte piletinu u zagrejanom maslinovom ulju dok ne porumeni.
Otopite maslac. Dodajte sitno iseckane čenove belog luka. Iseckajte peršun i dodajte i njega. Promešajte i sklonite sa vatre.
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Podelite francuski hleb na 3 ili 4 jednaka dela. Izdubite unutrašnjost svakog parčeta. Pokrijte ih listićima čedar sira i preko staivte pileće filee.
Poklopite gornjim delom hleba i premažite sa dresingom od belog luka. Uvijte svaki sednvič u alu foliju i poređajte u tavu.
Prebacite sendviče u rernu i pecite 15 minuta na 200 stepeni. Servirajte ih tople i garnirane sa sosom Marinara.