Način pripreme
Isecite čorizo na parčiće.
Zagrejte malo maslinovog ulja u dubokom tiganju i zapržite čorizo dok ne postane zlatast. Isecite čeri paradajz na polovine i dodajte u tiganj uz kobasice. Dodajete balsamiko sirće i pojačajte ringlu.
Pržite kratko dok sirće ne karamelizuje i njegova oštra aroma ne ispari. Isključite ringlu i dodajte listove struka bosiljka, isečene na krupno.
Otopite maslac u odvojenoj posudi.
Umutite jaja u posudi i dodajte pavlaku. Posolite i začinite biberom. Izmrvite koziji sir i dodajte struk mladog luka, isečen na krupno. Promešajte i sipajte smesu u tiganj.
Pržite jaja 3-4 minuta na umerenoj vatri, neprestano mešajući. Za pikantniji ukus dodajte prstohvat ljutog čilija.
Servirajte kajganu u dubokom tanjiru i stavite odozgo karamelizovane kobasice sa čeri paradajzom.