Način pripreme
Zapecite semenke komorača u ugrejanom suvom tiganju.
Isecite pečene paprike i kupus. Iseckajte beli luk i stavite da se dinsta u tiganju sa semenkama komorača. Dodajte 1-2 supene kašike maslinovog ulja.
Dodajte i paprike u posudu, a nakon toga i kupus, isečen na tanke trakice. Začinite majčinom dušicom, čubrom i kuminom. Posolite i ostavite smesu da se dobro dinsta.
Kad povrće omekša dodajte zamrznuti grašak i dobro promešajte. Ostavite smesu da se kuva na tihoj vatri. Isecite peršun sitno i dodajte u tiganj.
Očistite svinjski ribić od žilica. Začinite svinjetinu solju i biberom i pecite u ugrejanom tiganju sa malo masti. Ostavite meso da odstoji i isecite na kriške.
Poređajte komade svinjetine na povrće sa graškom i servirajte.