Način pripreme
Očišćenu zelen za supu, luk i pečurke isecite i dinstajte 20 minta sa prstohvatom soli u biljnom maslacu i vinu, s vremena na vreme dodajte po 1-2 supene kašike tople vode.
Dodajte cvetove karfiola i dinstajte 15 minuta, za to vreme dodajte jo pola šolje tople vode.
Posudu ostavite na tihoj vatri dok pirinač ne nabubri. Smesu pospite biberom, peršunom i malo soli i ostavite da se ohladi.
Za to vreme pripremi svetlu zapršku od maslaca i brašno, razredite hladnim mlekom.
Dobijeni sos začinite solju i biberom i dodajte zajedno sa rendanim kačkavaljem u ohlađeno dinstano povrće.
Belanca umutite sa prstovatom soli i kapljicom sirćeta na tvrd sneg i takođe dodajte. Smesu pažljivo promešajte, sipajte u kalup, namazan maslcem i posut prezlama i kuvajte na pari 1 sat (ili pecite u slaboj rerni).
Sufle servirajte sa sosom po izboru i sezonskom salatom.