Način pripreme
Nasecite oljušteni krompir na kriške i kuvajte ga u slanoj vodi oko 10 minuta, procedite ga i ostavite po strani.
Brokoli prelijte vrelom vodom i nakon 2 minuta ga procedite. Ostavite ga zajedno sa krompirom. Ugrejte maslac i u njemu upržite sitno naseckani luk i beli luk dok ne omekšaju.
Smanjite vatru i dodajte na kriške isečene pečurke i pržite ih od 5-10 uz mešanje.
U sve to dodajte oceđeni krompir i brokoli i pažljivo promešajte (da se krompir ne raspadne), posolite po ukusu i dodajte biber. Prelijte povrće bujonom od piletine i ponovo pažljivo promešajte.
Umutite jaja u posudi, dodajte pavlaku, narendani kačkavalj i promešajte. Posolite po ukusu.
Prelijte jelo sufleom, poravnite odozgo i pokrijte aluminijumskom folijom. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni prvih 30 minuta, zatim skinite foliju i pecite još 10-15 minuta do zlatne boje.