Sufle od rakova

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
12/07/2019
"Samo za majstore i za ljude koji su pažljivo pročitali ovaj recept "
Priprema15 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano25
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte rakove i odvojte im meso. Zapržite brašno u masnoći, razredite ga sa svežim mlekom i sklonite sa ringle.

Čim se smesa ohladi, dodajte odovjena žumanca, a nakon toga i umućena belanca.

Dodajte u smesu meso od rakova i šolju vode u kojoj su se kuvali.

Mešajte u sipajte jelo u namazanu vatrostalnu posudu. Pospite odozgo narendanim kačkavaljem.

Sufle se peče na umerenoj temperaturi dok se ne zarumeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar