Korpice od paradajza sa nadevom u mlečnom sosu

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79703
16/05/2019
"Zante šta kažu kulinari - nije dovoljno da je hrana samo ukusna, ona treba da bude spremljena sa mnogo pažnje, meraka i mašte "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano61
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oblikujte paradajz kao korpicu. Luk i šargarepa se dinstaju u malo ulja. Dodajte im mleveno meso, pirinač i na kraju izdubljeni deo paradajza.

Dodajte začine i ostavite da se kuva dok ne bude gotovo. Napunite korpice od paradajza i poređajte ih u posudu za pečenje. Sipajte vodu i pecite na 180 stepeni dok paradajz ne omekša.

Jaja se umute sa mlekom i brašnom. Sipajte sos, preostao od pečenja i dodajte začine.

Ako je neophodno, sipajte još vode i kuvajte nekoliko minuta. Servirajte korpice od paradajza preko mlečnog sosa.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar