Mariniran patlidžan u tegli

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74223
21/05/2019
"Izdvojili smo ceo raf za teglice sa mariniranim patlidžanom, zato što je sjajan, savetujemo vam da uradite isto "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano223
  • Pregledi tokom meseca43
  • Pregledi tokom sedmice18
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte maslinovo ulje u tiganju na ringli.

Isecite patlidžan na kriške. Zapržite ih u zagrejanom tiganju sa maslinovim uljem. Posolite svako parčence.

Dodajte cele čenove belog luka, sveže strukove origana i bosiljka.

Dodajte i na sitno isečenu vezicu peršuna. Izvadite gotove parčiće patlidžana. Poređajte ih u teglice jedne preko drugih.

Dodajte u teglu i zapržene čenove belog luka i strukove svežih začina. Supajte u teglice vruću marinadu do ivice zavoja i zatvorite.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar