Čiz krem za tortu

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
17/05/2019
"Pravljenje perfektne torte počinje pravljenjem perfektnog čiz krema za torte "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano88
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • krem sir - 250 g
  • slatka pavlaka - 250 ml
  • šećer u prahu - 2/3 šolje
* merne jedinice

Način pripreme

Pavlaka treba da je dobro ohlađena. U potpuno suvoj dubokoj činiji umutite slatku pavlaku mikserom.

U drugoj posudi pomešajte krem sir sa šećerom u prahu. Mešajte kašikom, dok ne dobijete gladak krem, Možete koristiti mikser na srednjoj brzini. Ako koristite zaslađenu pavlaku, onda možete smanjiti količinu šećera u prahu.

Pomešajte obe smese i malo ih umutite mikserom, da se dobro sjedine.

Vaš krem za tortu je gotov.

Veoma lagan krem. Odličan za razne vrste torti. Na primer - torta od šargarepe, voćna, crvena svila.

Ova količina krema je dovoljna za tortu sa tri korice.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar