Torta Tereze Marinove

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Kuvar
20540718
Torta Tereze Marinove
Fotografije: Ivan Angelov Dimitrov
5 / 7
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
8
"Jedite ukusno kao pravi šampioni sa ukusnom tortom po receptu Tereze Marinove"

Potrebni sastojci

  • keks - 1 pakovanje, sa kakaom
  • jabuke - 4 - 5 komada
  • cimet - 1 kašičica
  • orasi - 1/2 šolje, mleveni
  • kisela pavlaka - 800 g
  • šećer - 4 supene kašike
  • čokolada
* merne jedinice

Način pripreme

Jabuke izrendajte krupnije, pomešajte sa cimetom i orasima. Ako su kisele, možete dodati malo šećera.

Na dno pleha poređajte red keksa, pokrijte jabukama. Preko jabuka stavite pavlaku, zaslađenu šećerom.

Poređajte drugi red keksa, preostale jabuke i pavlaku.

Tortu pospite odozgo rendanom čokoladom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: