Svinjske šnicle sa pavlakom i toljenim sirom

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Новак
5
6
25/05/2019
"Klasičan recept koji ima najmanje 1 milion obožavalaca "
Priprema15 min.
Kuvanje6 min.
Ukupno21 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano211
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 4 komada, od vrata
  • belo vino - 8 kašika
  • topljeni sir - 200 g
  • pavlaka - 200 ml, tečna
  • so
  • biber
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

U tavu stavite šnicle i prelijte ih uljem i vinom.

Pecite ih i malo pre nego što budu gotove, dodajte topljeni sir, da bude svuda.

Prelijte pavlakom i sa malo vode - oko 1/4 šolje.

Pecite na 200 stepeni oko 30 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar