Pečena jagnjeća rebra u maslacu

27/05/2019
"Neodoljiva jagnjeća rebra za uskršnje praznike "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano116
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • jagnjeća rebra - 8 komada
  • mladi luk - 1 supena kašika, isečen
  • beli luk - 1 čen
  • peršun - 2 supene kašike
  • ruzmarin - 1 supena kašika, sitno iseckan
  • prezle - 1/2 šolje
  • maslac - 1 paket, kravlji
  • biber - po ukusu, mleveni
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Ugrejte polovinu masalca u tiganju i propržite rebra posuta solju i biberom sa obe strane dok ne dobiju zlatnu boju i prebacite u pleh.

Prelijte smesom od peršunom, lukom, belim lukom, ruzmarinom, prezlama i preostalim rastopljenim maslacem i pecite na 240 stepeni 15-20 minuta.

Neodoljiva jagnjeća rebra za uskršnje praznike.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar