Krompir sote sa belim lukom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
12/06/2019
"Klasičan predlog koji čak novajlija u kuhinji može lako da prirpremi "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano351
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir se oljušti i iseče na šajbne debljine 7-6 milimetara.

Skuva se u vodu ili najbolje u mašini na paru (važno je da se ne prekuva).

Nakon toga se zaprži u maslacu dok se ne zarumeni sa obe strane.

Posipa se belim lukom u prahu i sitno isečenim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar