Prženi tolstolobik sa kukuruznim brašnom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
13/06/2019
"Tolstolobik je najukusniji kada je pržen dok se ne dobije lepa korica, a to je lako sa ovim pohovanjem "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano154
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • tolstolobik - 3 - 4 kg
  • kukuruzno brašno - 1 šolja
  • so
  • ulje - za prženje
* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo ribu i operemo je, nakon toga je sečemo na kotlete i ostavljamo je oko 1 sat u vodi da se dobro natopi, da nema krv.

Sipamo ulje u tiganj dok se dobro ne zagreje, a za to vreme posolimo ribu, koju smo izvadili iz vode i ostavili je da se dobro ocedi.

Uvaljamo u kukuruzno brašno i pržimo dok ne postane zlatasta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar