Ukusan sos za meso

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
14/06/2019
"Kuvano ili pečeno, pri serviranju mesa za najbolje rezultate servirajte i ovaj sos za meso "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano268
  • Pregledi tokom meseca63
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • ljutenica - 250 g
  • beli luk - 1 glavica
  • so - 1/2 kašičice
  • ljute paprike - 1 - 2 komada
  • ulje - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Beli luk se istuca sa prstohvatom soli i sipa se u duboku posudu. Dodaju se ljutenica, ulje i na sitno isečene ljute paprike.

Sve se promeša veoma dobro i servira se sa pečenim ili kuvanim mesom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar