Krem čorba od bundeve sa muskatnim oraščićem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67413
17/06/2019
"Ovakvu čorbu svako treba da proba - ona je pravi balzam za stomak "
Priprema25 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno85 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano10
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk se iseče na sitno i zaprži se u maslacu. Dodaju se na sitne kocke isečena bundeva, krompir, beli luk, bujon, biber i so.

Kuva se dok povrće ne omekša. Čorba se ostavlja da se ohladi i pasira se. Dodaju se sok od limuna i mleko.

Čorba se zagreva, ali ne treba da provri. Servira se sa pavlakom i posipa se muskatnim oraščićem.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar