Sočne pečurke sa kačkavaljem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj64303
21/06/2019
"Ne žalite sastojke i rezultat je garantovan "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano590
  • Pregledi tokom meseca285
  • Pregledi tokom desmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite pečurke dobro. Odvojte šeširiće od drški.

Sipajte malo ulja u posudu za pečenje, namažemo obilno maslacem sa svih strana i stavljamo pečurke u nju, pri čemu u svaku kapicu stavljamo parčence kačkavalja.

Po želji možete da narendate po celojo posudi još kačkavalka i da stavite još maslaca, možete i u kapice (opet po želji).

Na kraju posipamo sa svih strana isečenim peršunom, sasvim malo belog luka (ako volite), so i biber.

Pečemo u prethodno zagrejanoj rerni, približno 20 minuta, dok kačkavalj ne dobije zlatastu boju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar