Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Omlet»Omlet sa kobasicom, sirom i kačkavaljem

Omlet sa kobasicom, sirom i kačkavaljem

Radomira MihailovaRadomira Mihailova
Šegrt
3913267
Omlet sa kobasicom, sirom i kačkavaljem
Fotografije: Rumi Kuskuschieva
1 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
1
"Jednostavna predjela, savršena za zauzete ljute koji nemaju vremena za gubljenje pored šporeta"

Potrebni sastojci

  • jaja - 3 komada
  • kačkavalj - oko 50 g
  • kobasica - po izboru, 10 - 20 g
  • sir - oko 50 g
  • maslac - za premazivanje ili ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Uposudi umutite jaja, izmrvite sir u njih, dodajte kačkavalj i kobasicu, sitno isečen.

Promešajte dobro i pecite u prethodno ugrejanom tiganju, poklopljenom da nadođe. Ringla ne treba da bude na najačoj temperaturi da omlet ne zagori.

Kad bude skoro gotov, okrećemo ga širokom spatulom da se zapeče i sa druge strane, ali kratko.

Presavijte i servirajte topao sa omiljenim prilogom ili ovako.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: