Šarena fritata

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
100
659
29/06/2019
"Hrana za oči, hrana za dušu - tako kažu mudri kulinari "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano252
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • jaja - 3 komada
  • paprika - 1 crvena
  • pečurke - 2 - 3
  • masline - nekoliko
  • začini - po izboru
  • šunka - 30 - 40 g (file ili drugo meso po izboru)
  • kiselo mleko - 1/2 čaše
  • sir - 30 g, po izboru
* merne jedinice

Način pripreme

Svi sastojci se iseku na sitno. Umutite jaja sa kiselim mlekom i dodajte u ostale sastojke.

Začinite začinima po želji. Ja dodajem alevu papriku, bosiljak, čubar, bugarski luk, kari i beli luk u prahu.

Sipajte smesu u posudu i pecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni 20-25 minuta ili dok se ne dobije korica prijatne boje. Servirajte sa nekoliko kašika kiselog mleka.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar