Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Karpačo»Karpačo od pomorandže sa medom i cimetom

Karpačo od pomorandže sa medom i cimetom

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Autor
3k88017k
Karpačo od pomorandže sa medom i cimetom
Fotografije: Yordanka Kovacheva
4 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
2
"Prosto treba da ga probate, nećemo ništa drugo reći"

Potrebni sastojci

  • pomorandže - 2 komada
  • med - 50 g, tečan, ne ušećeren
  • cimet - za posipanje, po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite citruse i trudite se da sklonite maksimalno beli deo sa kožice.

Isecite oljuštenu pomorandžu na tanke krugove ili eksperimentišite, isecite deo krugova na pola i presavijte kao kapicu sa oštrim vrhom.

Prelijte medom i ostavite 10 mintua da dobro upije karpačo.

Pospite cimetom po ukusu u servirajte ovaj jednostavan i ukusan karpačo od pomorandže.

Neka vam je slatko!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: