Ražnjić od sabljarke na roštilju

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67603
07/07/2019
"Pitanje nije da li želimo riblji ražnjić, već KOLIKO tačno ribljih ražnjića želimo "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pažljivo podelite luk na 4 jednaka parčeta. Isecite svaku papriku na četvrtine.

Uzmite ražnjić i poređajte redom parče luka, nakon toga ribu i na kraju papriku, a ako ne volite luk, možete da ga zamenite paradajzom. Nastavite da ređate dok se ražnjići ne potroše.

Pomešajte maslinovo ulje, beli luk i origano i nakon toga njima namažite šiševe sa svih strana. Začinite solju i biberom.

Zagrejte unapred roštilj ili električni roštilj i stavite šiš da se peče. Pecite između 8 i 10 minuta, okrećući sa svih strana. Svaki put kada ih okrećete mažite ih napravljenim sosom.

Servirajte jelo garnirano sa kriškama limuna. Po želji možete da servirate i sa salatom od krastavca, luka i maslina.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar