Jagnjeće kobasice sa sosom od paradajza

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79703
11/07/2019
"Domaća jagnjeće kobasice ili još malo na temu kako da uživamo u životu, dok jedemo ukusno "
Priprema25 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano27
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U posudi pomešajte prezle sa mlekom. Dodajte mleveno meso, luk i beli luk. Pospite kuminom i peršunom. Začinite solju i biberom. Promešajte i zamesite dobro smesu.

Rukama oformite mleveno meso u male debele kobasice. Zagrejte maslinovo ulje i pržite ih unutra oko 8 minuta. Okrećite ih, da postanu braon sa svih strana. Nakon toga ih izvadite i ostavite ih da se ocede od masnoće na kuhinjskom ubrusu.

Pomešajte paradajz pire sa lovorovim listovima i lukom u tiganju i ostavite smesu da se krčka na slaboj vatri 20 minuta. Nakon toga dodajte unutra kobasice i kuvajte još 10 minuta.

Servirajte jelo, garnirano sa peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar