Jagnjeća džigerica sa zelenom salatom i mladim lukom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70513
12/07/2019
"Ukusan predlog iz seoske kuhinje, koji vam preporučujemo da iskoristite "
Priprema30 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno75 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano25
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zaprže se luk i zelena salata.

Dodaje se skuvani krompir i prži se još 5-6 minuta.

Stavlja se skuvana i isečena džigerica.

Na kraju - paradajz, aleva paprika i peršun. Soli se i stavljaju se masline.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar