Svinjske šnicle sa kiselim mlekom i majonezom

20/07/2019
"Ne treba vam 20 začina da biste pripremili savršenu marinadu za svinjetinu, jedna kofica kiselog mleka će biti sasvim dovoljna "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano322
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 6 komada
  • kiselo mleko - 4 supene kašike
  • majonez - 2 supene kašike
  • kačkavalj - 200 g
  • so
  • bbier
  • voda - 20 - 30 ml
  • ulje - 3 - 4 supene kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Začinite izlupane šnicle solju i biberom sa obe strane.

Umutite majonez i kiselo mleko i lepo namažite šnicle. Sipajte ulje i vodu.

Ostavite bar 2 sata u frižideru.

Pecite pokrivene folijom 1 sat na 200 stepeni.

Skinite foliju, izrendajte kačkavalj i pecite dok ne porumeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar