Pohovani oslić u rerni bez masnoće

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
31/07/2019
"Isti ukus, ali bez masnoće - to je jedna sjajna ideja za spremanje pohovanog oslića "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano219
  • Pregledi tokom meseca210
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • oslić - 800 g
  • jaja - 2 komada
  • so
  • suvi poh - miks
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite ribu i isecite je na parčiće.

Posolite je sa svih strana, ali ne preterujte. Ostavite ribu oko 20 minuta da upije so.

Umutite jaja.

Potopite svako parče oslića u jaja, nakon toga uvaljajte u suvi poh.

Poređajte ribu u posudu za pečenje postavljenu papirom.

Ispecite u zagrejanoj rerni dok ne dobije zlatastu preplanulost.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar