Teleći bubrezi sa šunkom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
12/09/2019
"Lako je da napravite teleće bubrege - dobro je pak i da nakon toga imate i s kim da ih podelite "
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano16
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • teleći bubrezi - 500 g
  • šunka - 150 g
  • pečurke - 200 g, iz konzerve
  • luk - 1 glavica
  • rakija - 2 kašike
  • ulje - 3 kašike
  • peršun
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite bubrege na parčiće. Isecite luk na sitno i pomešajte ga u tiganju sa šunkom isečenom na sitno, uljem, rakijom, biberom i solju.

Kada se smesa proprži, dodajte bubrege i pečurke. Smanjite vatru i ostavite jelo da vri 15 minuta. Servirajte posuto peršunom i sa garnirungom od pirinča ili krompira.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar