Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Priprema Teleći Odrezak
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Dok se peče sa jedne strane, pomešajte maslinovo ulje, rastopljeni maslac, prstohvat soli i biber, i čim okrenete šnicle obilo namažite smesom gotovu...

Okačite teleće sudžuke da se suše na mestu sa dosta strujanja vazduha, a nakon 1-2 dana ih ispresujte varjačom ili flašom....

Sve se dobro promeša i dodaju se lovorov list i teleći bujon. Tako se jelo ostavi da vri oko sat vremena i dodaje se skuvani kukuruz....

Naseckajte ili narendajte luk i ispržite ga u masti dok ne porumeni, pa dodajte na kocke nasečeno meso.
Pospite alevom paprikom, prelijte sa malo...

Preko svake šnicle stavite od povrća, uvijte u rolat i učvrstite čačkalicom za zube....

Ređanje:
Na donji deo lepinje stavite kečap i luk, burger, topljeni sir (može i kačkavalj) i stavite u uzagrejanu rernu na da se lagano otopi sir...
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: