Kečap sa cimetom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
20/09/2019
"I cimet, jer je tamo skrivena tajna aromatičnog kečapa "
Priprema50 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno140 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano22
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • paradajz - 10 kg
  • so - 100 g
  • šećer - 300 g
  • cimet - 1 kašičica
  • čubar - 1 kašičica
  • kumin - 1 kašičica
  • biber - 1 kašičica
  • sirće - 80 ml
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite paradajz i sameljite ga. Procedite ga od semenki i kuvajte dok se ne zgusne.

Dodajte ostale sastojke i sipajte u flaše sa širokim grlom. Sterilišite 10 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar