Gnezda

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj80073
22/09/2019
"Evo ga na kraju - tačan recept za klasična ptičija gnezda u rerni "
Priprema25 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno75 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano119
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso se oblikuje kao hlepčić, nakon što se pomeša sa začinima po ukusu i oceđenim hlebom, natopljenim u vodi ili mleku.

Nakon toga preko hlapčića od mesa u blago udubljenje u sredinu stavljate kačkavalj, isečenu salamu ili čajnu.

Pečete u podmazanoj posudi za pečenje u umereno zagrejanoj rerni dok ne bude gotovo. Po želji razbijate po jedno jaje odozgo.

Servirate sa ukrasom od svežeg peršuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar