Seoska kobasica

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73253
21/11/2018
"Najukusnija kobasica je ona koju ste spremili sami, jer znate koliko ste ljubavi uložili u nju "
Priprema60 min.
Ukupno60 min.
Porcije15
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano313
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinsko meso - 3 kg, masnije, šareno
  • goveđe meso - 250 g
  • so - 60 g
  • piment - 30 - 40 zrna
  • biber - 30 - 40 zrna
  • čubar - 3 kašike, sitno namrvljen
  • beli luk - 3 čena
  • svinjska creva - tanka
* merne jedinice

Način pripreme

Meso se samelje, zamesi se sa solju, čubrom i stino istucanim biberom, pimentom i belim lukom.

Smesa se ostavlja da odstoji jednu noć na hladnom.

Sledećeg dana se pune očišćena i oprana creva.

Tako napravljena seoska kobasica može da se konzumira pečena ili pržena.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar