Lazanja sa korama za pitu

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73453
28/09/2019
"Kada je potrebno da improvizujete - mi smo tu - a lazanja će biti ukusnija nego što očekujete "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano36
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pirinač se zaprži i dodaju mu se na sitno iskidano pileće meso, isečene pečurke, šargarepa i grašak. Ostavlja se da se krčka i začinjava se.

Odovojeno se sprema bešamel sos.

U pravouganu posudu za pečenje se poređaju po dve kore, između njih se posipa ulje. Stavlja se nadev i tako dok se ne potroše kore.

Seče se na pravougaone parčiće i preliva se bešamel sosom. Peče se na 180 stepeni.

Malo pre nego što se izvadi iz rerne, posipa se narendanim kačkavaljem.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar