Tažin sa leblebijama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj78883
06/10/2019
"Može i u običnoj šerpi, ali probajte da ih napravite u tažinu "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano42
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite dobro prethodno natopljene leblebije. Zagrejte ulje u šerpi i zapržite luk i beli luk.

Dodajte beli luk, paradajz, kumin i bujon, promešajte dobro.

Stavite da provri i dinstajte 30 minuta. Dodaje korijander i servirajte.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar