Pečena rebarca sa medom i cimetom

07/10/2019
"Ova glazirana rebarca ćete sanjati, časna kuvarska reč "
Priprema10 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno70 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano112
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • med - 1 - 2 supene kašike
  • cimet - 1 1/2 kašičica
  • sirće - 2 - 3 supene kašike
  • ulje - 1 - 2 supene kašike (može i maslinovo ulje)
  • so - po ukusu
  • biber - mleven
  • svinjska rebra - 1 kg
* merne jedinice

Način pripreme

Pripremamo marinadu, prvi pomešamo med, sirće, cimet, masnoću, biber i so.

Isečena rebarca obilno namažemo marinadom i ostavljamo 2-3 sata u frižideru.

Marinirana rebra poređamo u pleh i pečemo u umerenoj rerni na 180 stepeni 1 sat.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar