Rebarca sa medom i senfom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
13k
2k
1k
Rebarca sa medom i senfom
26/04/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
"Spremite ova neverovatno ukusna rebarca sa medom i senfom, a vaši prijatelji će doći i samI!"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pomeša se marinada od nabrojanih sastojaka. Njom se prelivaju rebarca, a ona se ne razdvajaju, već se sačuva celo veliko parče.

Ono se ostavlja da se natopi u marinadi dva sata, a dobro je da se posuda poklopi i da se stavi u frižider. Posle se meso izvadi, da opusti nekoliko minuta na sobnoj temeraturi.

Prebacuje se u posudu za pečenje i odozgo se sipa marinada. Jelo se peče u jakoj rerni dok rebarca ne dobiju prijatnu preplanulost.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: