Pečene crvene paprike sa sitnim sirom i majonezom

Toni AleksovToni AleksovPočetnik
13/10/2019
"Kada želite da pokažete odnos i pažnju i da obradujete goste ukusnom hranom "
Priprema15 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno25 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano19
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • paprike - 6 - 7 komada, pečene crvene paprike (može i konzervirane)
  • sitan sir - 300 g
  • majonez - 200 g
  • beli luk - 2 - 3 čena
  • so - 1 kašičica
  • orasi - 1 šoljica, naseckani na sitne komade
  • mladi luk - 5 - 6 pera
  • peršun - strukovi
* merne jedinice

Način pripreme

Promešajte sitan sir i majonez u posudi. Začinite sa malo soli. Dodajte izgnječeni beli luk.

Napunite crvene paprike, pa svaku papriku zavežite perom mladog luka kao poklon.

Poređajte u tanjir za salatu i ukrasite peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar