Pileće vreteno sa slaninom i topljenim sirom

Милица ПавловићМилица ПавловићPočetnik
26/10/2019
"Dodajte odgovarajuću dekoraciju i dobićete jedno traženo i veoma efektno jelo "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano38
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite pileće šnicle i blago ih istucajte drvenim čekićem. Isecite topljeni sir na polovine.

U svaku šniclu stavite po jednu, dve špargle i polovinu topljenog sira. Pospite solju i biberom. Zavijte u rolate. Zatvorite ih čačkalicama za zube, da se ne bi rastvorili prilikom pečenja.

Zagrejte malo masti u tiganju s nelepljivim premazom. Ispecite vretena s obe strane dok se ne dobije lepa zlatkasta boja.

Kad izvadite pileća vretena, nemojte prati tiganj, već u njega stavite kocku maslaca. Sačekajte da se istopi i stavite špargle. Kratko zapecite, da budu hrskave. Poređajte u tanjir i poslužite.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar